Netflix aloittaa tennissarjan: Break Point

Suosittu suoratoistopalvelu Netflix esittää tennisaiheisen sarjan nimeltä Break Point. Alkamispäivä on 13. tammikuuta 2023.

Tammikuussa tulee katsottaviin viisi jaksoa. Toiset viisi ovat luvassa kesäkuussa 2023.

Break Point seuraa ATP- ja WTA-kiertueiden tennispelaajia Grand Slam -turnauksissa ja muissa kisoissa ympäri maailman. Netflix lupailee intiimin näkymän ”tenniksen altavastaajiin”.

Sarjan vahvimpia kiintopisteitä ovat muiden muassa Nick Kyrgios, Casper Ruud, Felix Auger-Aliassime, Ons Jabeur, Paula Badosa ja Maria Sakkari.

Lisäksi kuullaan ja nähdään esimerkiksi Stefanos Tsitsipasia ja Iga Swiatekia sekä urheilu-uran jälkeen muihin merkittäviin rooleihin siirtyneitä hahmoja kuten Maria Sharapovaa, Andy Roddickia ja John McEnroeta.

– Ammattilaistenniksen maailma elää siirtymävaihetta, Netflix kuvailee.

– Kun legendat harkitsevat uran lopettamista, uusi tennistähtien sukupolvi tekee nopeaa nousua. Break Point seuraa tätä vahdinvaihtoa sekä verta, hikeä ja rikottuja mailoja, joita parhaiden joukkoon pääseminen vaatii.

Tuotannollisesti Break Pointin taustalla on sama tiimi, joka tekee suursuosion saavuttanutta Formula 1: Drive to Survive -sarjaa.

Netflix: Break Point

Tennissarja, alkamispäivä 13.1.2023 (viisi jaksoa)

Toiset viisi jaksoa kesäkuussa 2023

Päähenkilöt

Felix Auger-Aliassime
Paula Badosa
Matteo Berrettini
Taylor Fritz
Ons Jabeur
Nick Kyrgios
Casper Ruud
Arina Sabalenka
Maria Sakkari
Ajla Tomljanovic

Mukana myös

Thanasi Kokkinakis
Sloane Stephens
Iga Swiatek
Frances Tiafoe
Stefanos Tsitsipas

Maria Sharapova
Andy Roddick
John McEnroe