Ruusuvuori teki reippaan ratkaisun

Emil Ruusuvuori ei anna Indian Wellsin Masters-turnauksessa tulleen tappion painaa liikaa, vaan siirtyy pikavauhdilla tenniksen haastajakiertueelle.

Ruusuvuori ottaa osaa Phoenixissa pelattavaan Challenger-turnaukseen. Torstaina hän saa vastaansa espanjalaisen Roberto Carballes Baenan (ATP-79).

Vuonna 2021 Ruusuvuori ja Carballes Baena kohtasivat karsinnoissa Madridin massalla. Espanjalainen voitti 6-2, 6-3.

Päivitys: Ruusuvuori voitti torstaina 6-3, 6-0 , mutta hävisi seuraavalla kierroksella Quentin Halysille.

Phoenixin-kisan ykkössijoitettu on Matteo Berrettini, ja palkintorahaa jaetaan yhteensä 220 000 dollaria.

Indian Wellsin arvokkaassa kisassa Ruusuvuori eteni kolmannelle kierrokselle. Hän kärsi tappion Alexander Zvereville. Lue tästä, miten Zverev kommentoi suomalaisvastustajaansa.

Suomen nelinpelitähti Harri Heliövaara sen sijaan jatkaa Indian Wellsissä. Heliövaara ja hänen parinsa Lloyd Glasspool kohtaavat tiimin Gonzalez – Roger-Vasselin. Liossa on paikka välieriin.

Päivitys: Heliövaara-Glasspool hävisi ottelun 6-2, 2-6, 7-10.

Indian Wellsin ATP-kaksinpeliturnauksen välieriin on jo varmistunut ottelu Medvedev-Tiafoe.

WTA-kiertueella käytävän turnauksen ensimmäinen varmistunut välieräkamppailu on Sakkari-Sabalenka.