Emil Ruusuvuori hyppää Porschen rattiin

Tennistähti Emil Ruusuvuori on nyt Porschen brändilähettiläs.

Porsche, yksi maailman ihaillummista automerkeistä, kertoi asiasta perjantaina. Porsche toimii Suomen tennisliiton pääyhteistyökumppanina.

– Hienoa edustaa brändiä, jota pidän yhtenä arvostetuimmista autobrändeistä maailmassa, Ruusuvuori sanoi Porschen verkkosivuilla.

Vaikka ikää on vasta 22 vuotta, Ruusuvuori on jo nyt yksi Suomen tennishistorian parhaista pelaajista. Parhaimmillaan hän on ollut 66:ntena tenniksen maailmanlistalla.

Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen on hyvillään Porschen ja Ruusuvuoren diilistä.

– Näemme suuren potentiaalin yhteistyössä Emilin kanssa, ja tämän sopimuksen kautta pääsemme vahvistamaan entisestään sidettä Porschen ja tenniksen välillä. Upeaa uraa luovalla Emilillä on samanlaiset arvot muun muassa vastuullisuudessa kuin meilläkin, sanoo Virtanen.

Porsche tähdentää, että merkillä on pitkä ja maailmanlaajuinen historia tenniksen parissa. Ennestään Porschea edustaa muun muassa suomalainen tennislegenda Jarkko Nieminen.

Emil Ruusuvuori avasi kauden 2022 loistavasti edeten Melbournen ATP-turnauksessa välieriin. Välierissä hän pelasi hyvin, mutta hävisi Rafael Nadalille.

Maanantaina alkavissa Australian avoimissa Ruusuvuori pelaa ensimmäisellä kierroksella Kanadan Felix Auger-Aliassimea vastaan. Suomalaispelaaja ja Auger-Aliassime eivät ole kohdanneet ATP-tasolla.