Harri Heliövaara – ei viikkoa ilman finaalia

Harri Heliövaara ja hänen parinsa Lloyd Glasspool etenivät nelinpelin loppuotteluun tenniksen ATP-turnauksessa Dallasissa.

Lauantaina tiimi ylsi upeaan suoritukseen ja voitti isäntämaa USA:n parin John Isner – Jack Sock. Huikean jännittävä mittelö päättyi lukemiin 6-7, 7-5, 10-8.

– Olimme toisen erän puolivälissä niin lähellä häviötä kuin olla ja voi. Vaikeasta alusta huolimatta meiltä löytyi uskomatonta rohkeutta voittaa tämä semifinaali. Me oikeasti otimme sen voiton tänään. Huikea suoritus! Heliövaara iloitsi verkkosivuillaan.

ATP-turnauksen loppuottelu pelattiin Suomen aikaa sunnuntain myöhäisillassa. Heliövaara ja Glasspool hävisivät ykkössijoitetulle kaksikolle Marcelo Arevalo – Jean-Julien Rojer kahdessa erässä.

Heliövaara ja Glasspool pelasivat ATP-turnauksen loppuottelussa myös viikko sitten. Heliövaaralle ATP-tason nelinpeliloppuottelu oli uran neljäs. Turnausvoittoja on kaksi.

Dallasissa kaksinpelin kunnian loppuottelussa ratkaisevat yhdysvaltalaiset Reilly Opelka ja Jenson Brooksby.

Tenniksen ATP-kisassa Rotterdamissa ykkössijoitettu Stefanos Tsitsipas eteni loppuotteluun. Hän saa vastaansa Felix Auger-Aliassimen. Finaalissa Buenos Airesissa kamppailevat puolestaan Casper Ruud ja Diego Schwartzman.

WTA-kiertueella pelataan turnausta Pietarissa. Loppuottelussa pelaavat vastakkain Viron Anett Kontaveit ja kisan ykkössijoitettu Maria Sakkari.